Marius Mirescu Bamse

Marius Mirescu Bamse

2018 – Membru al Lotului National 

2017 – Locul 2 – Cupa Rapture –  Campionatul National – Pastrav/Individual

2017 – Locul 3 –  Cupa Relax  –  Campionatul National – Pastrav/Individual

2017 – Locul 3 – Cupa Romtravel  –  Campionatul National – Pastrav/Individual

2016 – Locul 1 – Moldova Trout Cup 2016 –  Pastrav/Individual

2016 – Locul 1 – Moldova Trout Cup 2016 – Pastrav/Echipa

2016 – Locul 2 – Cupa Ligii la Pastrav – Pastrav/Echipa

2013 – Membru al Lotului National 

2012 – Locul 3 – Valea Frumoasei – Etapa III Campionatul National – Pastrav/Individual

Pasionat de pescuit inca din anii copilariei, pot spune ca am trecut prin majoritatea stilurilor de pescuit practicate in Romania si nu numai. Trecerea de la un stil la altul nu a fost una de moment, ci fiecare etapa a fost aprofundata si analizata in detaliu. Adevarata pasiune pentru acest sport am cunoscut-o odata cu inceputurile mele in spinning. Au trecut peste 15 ani si de atunci nu m-am vindecat.

Am acumulat experieta valoroasa atat pe raurile si lacurile din Romania dar si din Italia, Cehia, Slovacia, Bulgaria si Bosnia. Desi urmaresc aceleasi specii de pastrav, fiecare zona trebuie abordata diferit, in functie de specificul apei.

 

Fara efort, timp si bani investiti in echipamente de calitate, nu as fi ajuns unde sunt acum.

Pentru a fi un pescar de succes consider ca este necesar sa te dedeci fiecarei partide prin pregatirea echipamentului in functie de zona si specia vizata, detasarea completa de problemele cotidiene si concentrarea maxima pe acumularea de informatii.

De asemenea, diversitatea locatiilor prezinta o importanta majora precum si adaptarea echipamentelor in functie de zona in care se pescuieste.

Nu in ultimul rand, trebuie sa ai o doza mare de optimism si un gram de noroc.

Fir intins!

Cele mare recente articole din blog

Blogul ScoaladePescuit.ro cuprinde zeci de informatii despre pescuit. Articolele sunt scrise de pescari cu experienta in pescuitul de competitie sau de placere. Te invitam sa citesti cele mai recente articole, iar daca ti-au placut te rugam sa le dai share la tine pe pagina de facebook.

Cele mai populare produse

Pachetele de produse sunt recomandate de ghizi nostri, pescari de competitie cu rezultate notabile in campionatul national de pescuit sau in competitiile internationale.