Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

All Evenimente

Scoala de Pescuit la Răpitor 2018 (la comandă)

1 iunie 2018 @ 8:00 - 16 februarie 2019 @ 17:00
Disponibil
Price:

900.00 lei

ȘCOALĂ DE PESCUIT PERSONALIZATĂ

Ne-am gândit și la un eveniment personalizat de tine, in funcție de timpul și disponibilitatea ta!

Poți să ne propui două weekend-uri în care ți-ai dorii să ai un curs personalizat de pescuit la răpitor, pentru tine sau pentru un grup de pescari apropiați (maxim 10).

Cum se desfășoară un astfel de eveniment?

  1. Tu propui două weekend-uri în care vrei un astfel de curs personalizat.
  2. Noi verificăm disponibilitatea, în funcție de timpul nostru și alegem una dintre datele propuse de tine.
  3. Fixăm specia tintă la care dorești să fie susținut cursul.
  4. Rezervăm tot ce este necesar pentru acest curs (cazare, transport, bărci, etc).
  5. Cursul începe în general vinerea, dupa ora 18:00 cu o prezentarea grafică si explicită a setării echipamentelor și a tehnicilor de pescuit, identificarea locurilor productive, utilizarea sonarului, pozare si eliberarea peștilor. Sâmbătă va fi o ieșire practică pe apa de 3-5 ore. Iar după amiaza analizăm rezultatele. Ulterior organizăm o masă câmpenească. Duminică se termină cu eliberarea certificatelor de absolvire și premierea participanților.

După inscrierea la curs pe site și completarea formular de inscriere o să te contactăm noi pentru stabilirea detaliilor și a costurilor.

După susținerea cursului nu te aștepta să devii un Kung Fu Panda al pescuitului de răpitori, dar vei avea încrederea că vei pescui așa cum trebuie. Iar dacă planetele se aliniază, o să ai parte de o partidă de pescuit adevarată. Încrederea că folosești echipamentul și tehnica potrivită pentru acel stil de pescuit te va ajuta pe viitor să identifici doar locurile de pescuit unde peștele se hrănește.

Toți participanții își vor asumă responsabilitatea că tehnica predată și asimilată va fi destinată numai pescuitului catch&release.

Cursurile sunt destinate pescarilor ce practică conceptul de catch&release și înteleg că omul nu trebuie să intervină în echilibrul natural. Să fii convins că vom refuza orice pescar care se dovedește a fi mai putin sportiv și mai mult orientat către un beneficiu material de pe urma pescuitului sportiv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Detalii

Începere:
1 iunie 2018 @ 8:00
Se termină:
16 februarie 2019 @ 17:00
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

ScoaladePescuit.ro
Telefon:
+40744300404
Sit web:
www.scoaladepescuit.ro

Loc de întâlnire

Romania
România + Harta Google