Despre Dan Ingineru | Asistent de Pescuit

Cine este Dan Ingineru
Dan este artistul pescar și pescarul artist. Așa îl cunoastem noi, colegii de club (Best Friends Fishing Club) și așa îl cunosc sutele de prieteni, pescari și clienți din toată țara.

Dan este un excelent cunoscător al echipamentelor și tehnicilor de pescuit la răpitori, consultant pentru firme celebre din domeniu și magazine elitiste de pescuit din România, Dan a reușit să îmbine perfect pasiunea pentru pescuit cu cea pentru artă, transformându-le pe amândouă cu succes într-un stil de viață.

Prezența în competiții și-o face de cele mai multe ori cunoscută prin trofeele unicat realizate de el și deosebit de apreciate de pescari.
Boem, perfecționist și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat, Dan Ingineru își împarte timpul între atelier și ape. Cei peste 26 de ani de pescuit la răpitori l-au transformat într-un foarte bun cunoscător al Deltei Dunării și a majorității lacurilor și a râurilor din țară, devenind „călăuza” perfectă pentru orice însoțitor.

Cele mare recente articole din blog

Blogul ScoaladePescuit.ro cuprinde zeci de informatii despre pescuit. Articolele sunt scrise de pescari cu experiență în pescuitul de competiție sau de plăcere. Te invităm să citești cele mai recente articole, iar dacă ți-au plăcut te rugăm să le dai share la tine pe pagina de Facebook.

Cele mai populare produse

Pachetele de produse sunt recomandate de ghizi nostri, pescari de competitie cu rezultate notabile in campionatul national de pescuit sau in competitiile internationale.